tisdag 27 november 2012

Färdigtestad eller färdig för test?

Någon fler som vill testa sina gränser och förskjuta dem lite till nästa säsong? 9 dec vill jag senast ha en intresseanmälan och det är bara en intresseanmälan så jag kan ta reda på grupprabatten. Därefter bestämmer ni om ni vill köra testen eller inte.
Mjölksyratröskel, Maxpuls, Vo2max eller styrketest. Du kör vad du vill och som sagt, den är personlig och du har inte resten av gänget som står och "våndas" vid sidan om.

För er som inte kan era pulszoner och inte tänker göra någon test för att ta reda på dem heller, rekommenderar jag att läsa in er på Borgskalan och träna efter den. Bara att lära känna din egen kropp och vilken ansträngningsnivå du är på samt variera ansträngingen gör mycket för din utveckling.

Träna på och som sagt, testa dig kan du göra både i Boden och Piteå.
/Annika
annika@friskasteg.se

1 kommentar:

  1. Om någon skulle vara nyfiken så har jag gjort min tröskel + syretest. Kändes grymt mycket behagligare denna gång på löpbandet än förra gången. Förutom att själva löpningen verkligen kändes bättre så visade det sig att jag gjort mycket rätt i min träning och hade förbättrat det mesta. Roligt var att testet visade att jag nu springer ca 2 km fortare vid mjölksyratröskeln än tidigare och förbrukar mindre energi vid samma belastning. Alltså, hade jag överfört det till cykel så hade jag fått skruva upp motståndet rätt rejält för att fortsätta utvecklas :-)
    Ha nu ett riktigt bra år och träningsår allesammans!

    SvaraRadera